PL
EN

KAWIOR OSCIETRA

OSCIETRA TO KAWIOR OTRZYMYWANY Z JESIOTRA ROSYJSKIEGO (ACIPENSER GUELDENSTAEDTII).
DOCENIANY PRZEZ SMAKOSZY NA CAŁYM ŚWIECIE.
LEGENDARNY PRZYSMAK ARYSTOKRACJI.
PODAWANY W NAJBARDZIEJ REPREZENTACYJNYCH RESTAURACJACH I HOTELACH.
MA WYJĄTKOWY NASYCONY SMAK, Z LEKKĄ NUTĄ ORZECHA.
KORALIKI IKRY MAJĄ KOLORY: SZARY, BRĄZOWY, OLIWKOWY LUB ZŁOTY.
PRZYGOTOWYWANY JEST TRAYDYJNĄ ROSYJSKĄ METODĄ "MALOSSOL" 

*****

5 - GWIAZDKOWA OSCIETRA 

KUSI ZMYSŁY NIEPOWTARZALNYM AROMATEM I WYJĄTKOWĄ TEKSTURĄ.
UCZTA DLA KONESERÓW. WIELKOŚĆ ZIARNA WYNOSI OD 2,9 MM DO 3 MM.

30 GR - 280 ZŁ