PL
EN

MENU NA MIEJSCU

GAZPACHO, SALSA Z OGÓRKA I PAPRYKI, FOCACCIA 
21,-

VITELLO TONNATO, FOCACCIA 
39,-

TATAR WOŁOWY, KISZONY OGÓREK, CEBULA, RYDZE,
MAJONEZ Z LUBCZYKU, PIECZYWO 
49,-

BIAŁE SZPARAGI, SOS MALTAŃSKI, JAJKO, CZOSNEK NIEDŹWIEDZI
31,-

OŚMIORNICA, SALSA VERDE, FOCACCIA
59,-

 

MAKARON PENNE, SER TALEGGIO, PIECZARKI, GRASICA CIELĘCA  
40,-

GNOCCHI Z CHORIZO I MULAMI 
40,-

RISOTTO Z KALAFIOREM I DRESSINGIEM Z ORZECHÓW WŁOSKICH
35,-

 

PIERŚ Z KACZKI, SOCZEWICA, BURAK, SZPINAK, WĘDZONY BOCZEK, 
SOS TRUFLOWY
53,-

SCHAB Z KOŚCIĄ ZE ŚWINI ZŁOTNICKIEJ, MŁODE ZIEMNIAKI, GLAZUROWANA MARCHEWKA Z KMINEM RZYMSKIM
46,-

 

BROWNIE Z SOLONYM KARMELEM, CZARNA PORZECZKA
20,-

SERNIK NA ZIMNO Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ, RABARBAR, SOLONY KARMEL
17,-