PL
EN

MENU NA WYNOS

CHLEB PSZENNY Z OTRĘBAMI ŻYTNIMI,
SIEMIENIEM LNIANYM I PESTKAMI  SŁONECZNIKA I DYNI
( NA ZAMÓWIENIE ) 850 G
20,-

GAZPACHO, SALSA Z OGÓRKA I PAPRYKI, FOCACCIA 400 ML
18,-

VITELLO TONNATO, FOCACCIA 100 G
35,-

TATAR WOŁOWY, KISZONY OGÓREK, CEBULA, RYDZE,
MAJONEZ Z LUBCZYKU, PIECZYWO 190 G
45,-

BIAŁE SZPARAGI, SOS MALTAŃSKI, JAJKO, CZOSNEK NIEDŹWIEDZI
27,-

OŚMIORNICA, SALSA VERDE, FOCACCIA
55,-

 

MAKARON PENNE, SER TALEGGIO, PIECZARKI, GRASICA CIELĘCA 380 G
36,-

GNOCCHI Z CHORIZO I MULAMI 350 G
36,-

RISOTTO Z KALAFIOREM I DRESSINGIEM Z ORZECHÓW WŁOSKICH 330 G
31,-

 

PIERŚ Z KACZKI, SOCZEWICA, BURAK, SZPINAK, WĘDZONY BOCZEK,
SOS TRUFLOWY
45,-

SZNYCEL CIELĘCY SMAŻONY NA MAŚLE, KUSKUS Z OLIWKAMI I CYTRYNĄ
42,-

SCHAB Z KOŚCIĄ ZE ŚWINI ZŁOTNICKIEJ, MŁODE ZIEMNIAKI, GLAZUROWANA MARCHEWKA Z KMINEM RZYMSKIM
42,-

 

BROWNIE Z SOLONYM KARMELEM, CZARNA PORZECZKA
18,-

SERNIK NA ZIMNO Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ, RABARBAR, SOLONY KARMEL
15,-