PL
EN

KAWIOR ANTONIUS

ANTONIUS CAVIAR TO POLSKA MARKA NAJBARDZIEJ POŻĄDANEGO NA
CAŁYM ŚWIECIE DELIKATESU JAKIM JEST KAWIOR.
JEJ WŁAŚCICIELEM JEST GOSPODARSTO RYBACKIE "GOSŁAWICE" Z TRADYCJĄ HODOWLI RYB OD 1967 ROKU. 

KAWIOR ANTONIUS POCHODZI OD SAMIC DWÓCH GATUNKÓW JESIOTRA: 
ROSYJSKIEGO (ACIPENSER GUELDENSTAEDTII) I SYBERYJSKIEGO (ACIPENSER BAERII).
IKRĘ DO PRODUKCJI KAWIORU POZYSKUJE SIĘ TYLKO Z DOJRZAŁYCH SAMIC W WIEKU 8-12 LAT. 
JESIOTRY ŻYJĄ W DOSKONAŁYCH WARUNKACH, CO PRZEKŁADA SIĘ NA WYSOKĄ JAKOŚĆ KAWIORU.

***

SIBERIAN TO KAWIOR Z JESIOTRA SYBERYJSKIEGO (ACIPENSER BAERII).
JEGO PERŁY CHARAKTERYZUJĄ SIĘ INTENSYWNYM AROMATEM,
KTÓRY ZADOWOLI NAJBARDZIEJ WYMAGAJĄCEGO SMAKOSZA.
WYSTĘPUJE W ODCIENIACH OD CZERNI PO JASNY BRĄZ.
PRZYGOTOWYWANY JEST TRADYCYJNĄ METODĄ "MALOSSOL",
TO ZNACZY Z DODATKIEM NIEWIELKIEJ ILOŚCI SOLI. 

*****

5 - GWIAZDKOWY SIBERIAN

TO KRÓLEWSKI PRZYSMAK, CHARAKTERYZUJĄCY SIĘ BOGATĄ, PEŁNĄ PALETĄ SMAKOWĄ ORAZ 
DUŻĄ ŚREDNICĄ ZIAREN (POWYŻEJ 2,6 MM).
5 - GWIAZDKOWY SIBERIAN OTRZYMUJEMY Z NAJSTARSZYCH SAMIC
JESIOTRA SYBERYJSKIEGO.

30 G - 315,-
50 G - 485,-

 

 

SERWIS NIE JEST DOLICZONY DO RACHUNKU.
PRZY REZERWACJACH OD 5 OSÓB DOLICZONY JEST SERWIS 10%