| AMUSE BOUCHE |
TROĆ, (KAWIOR OSCIETRA ***** 10g)DYNIA, WĘDZONY WĘGORZ, ESTRAGON, DASHI*
DORSZ,KALAMANSI, TRAWA CYTRYNOWA, KALAFIOR, KAWIOR Z TROCI*
TATAR WOŁOWY, ROQUEFORT, CEBULA PERŁOWA, SHERRY, RYDZE*
KACZKA, BURAK, CZARNY BEZ, FOIE GRAS, PYŁEK PSZCZELI*
ROSTBEF DOJRZEWAJĄCY NA SUCHO,FERMENTOWANY CZOSNEK, JARMUŻ, SZALOTKA, GRZYBY PIOPPINO
*
| PRE DESSERT |
CYTRYNA,WANILIA, PISTACJA, KARDAMON, OLIWA Z OLIWEK
| PETIT FOUR |
295,-CENA Z KAWIOREM: 405,-
WINE PAIRING STANDARD 195,-
WINE PAIRING PREMIUM 300,-
SERWIS NIE JEST DOLICZONY DO RACHUNKU. PRZY REZERWACJACH OD 5 OSÓB DOLICZONY JEST SERWIS 10%