| AMUSE BOUCHE |
OŚMIORNICA, JALAPENO, CZARNY RYŻ, TAMARYNDOWIEC*
DORSZ SKREI,FERMENTOWANY CZOSNEK, HIBISKUS, KORZEŃ LUKRECJI, KAWIOR Z TROCI*
TATAR WOŁOWY, ROQUEFORT, CEBULA PERŁOWA, SHERRY, RYDZE*
KURA CZARNOPIÓRA,MŁODY POR, CIEMNA TRUFLA, ORZECH LASKOWWY, WINOGRONO*
ROSTBEF DOJRZEWAJĄCY NA SUCHO, KALAREPA, SZPIK WOŁOWY, CZOSNEK NIEDŹWIEDZI,OGON WOŁOWY*
| PRE DESSERT |
*
ORZECH ZIEMNY, KAWA, KALAMANSI, BANAN, KAKAO *
| PETIT FOUR |
260,-
WINE PAIRING STANDARD 195,-
WINE PAIRING PREMIUM 260,-
SERWIS NIE JEST DOLICZONY DO RACHUNKU. PRZY REZERWACJACH OD 5 OSÓB DOLICZONY JEST SERWIS 10%